Gece Gündüz Motorlu Kurye Hizmeti Veriliyor

Gece Kurye – Trafiğin yoğun olduğu ve özellikle hava koşullarının kötüleştiği günlerde, özel paketlerinizi istediğiniz adrese göndermek için kurye hizmeti en iyi seçenekler içerisinde yer almaktadır. Moto kurye olarak tanımlanan bu hizmette, hızlı teslimat işlemi gerçekleştiren motosikletli elemanlar, trafiğe takılmadan en kısa zamanda paket teslimatı gerçekleştiriyor. Kestirme yollar ve trafiğin yoğun olmadığı yollar, bu hizmette tercih ediliyor. Trafikte her hangi bir tehlike arz etmeden güvenli bir şekilde paket teslim eden moto kurye çalışanları, bu konuda eğitimli ve tecrübeli kişilerden oluşmaktadır. Trafik kurallarına uygun bir şekilde hazırlanan ve motosiklet sürücüsü için gerekli bütün güvenlik seçeneklerine sahip olan motorlu kurye çalışanları, kısa zamanda teslimat gerçekleştiriyor. Paket teslimatında, eşyaların özelliklerine göre tercih edilen özel ambalajlar ve kutular, eşyaların güvenli bir şekilde adrese teslim edilmesini sağlamaktadır.

Teslimatın Sorunsuz Bir Şekilde Gerçekleşmesi

Profesyonel kurye hizmetleriyle çözüm üreten kuryeler, bu kategoride özel yöntemleri tercih etmektedir. Teslimatın süresine göre sınıflandırılan gönderi seçenekleri, lokasyonun gerçekleşmesinden sonda belirlenmektedir. Moto kurye işlemlerinde, adres bilgileri, paketleme seçenekleri, paketlerin teslimatı ve gönderi seçenekleri, ilk aşamada belirlenmektedir. Normal  bir şekilde teslimat işlemleri en fazla 180 dakika sürmektedir. En az 90 dakikada normal teslimat yapılmaktadır. Ekspres acil kurye seçeneğinde ise en fazla 30 dakika içerisinde teslimat gerçekleşiyor. En erken 10 dakika içerisinde teslimat işlemi yapılabilmektedir. Acil kurye hizmetleri kategorisinde paket teslim edecekseniz, bu kategorilerden birini tercih edebilirsiniz. Gece acil kurye işlemlerinde, arabalı ve motorlu kurye işlemleri, teslimat özelliğine göre sınıflandırılmaktadır. Gece tarifesinde, motosiklet ve araba seçenekleri ayrı ayrı değerlendirilmektedir. Diğer yandan vip motorlu kurye hizmetlerinde, paketiniz için özel bir eleman tahsis edilmektedir.

Telefonla veya İnternetten Ulaşabilirsiniz

Profesyonel elemanlarla gerçekleştirilen bu hizmette yeni nesil motosikletler tercih edilmektedir. Motorlu kurye hizmetleriyle, kırılabilir özel eşyalar için özel kutular tercih edilmektedir. Günün her saatinde kurye çağırabilirsiniz.

Pratik Arama 0544 329 16 50