Kurye Hizmetinde Güvenli Ve Hızlı Teslimat

Kurye Hizmeti-Ticari ve sosyal hayatın içinde birçok iş işlem için bir yerlerden bir yere koşuşturma yaşanmaktadır. Bir teslimatın yapılması için bir yerden bir yere zamanında yetişmek için bir çaba ve gayret sarf edilir. Bu alandaki ihtiyaçları ve talepleri göz önüne alan bir firma olarak, İstanbul’un her sokağına ve ilçesine moto kurye hizmeti vermekteyiz. Kimi zaman acil kurye ile  bir teslimatın ulaştırılmasında, kimi zaman bir evrakın alınıp getirilmesine kadar farklı konularda çalışmaktayız.

Hızlı ve Güvenli Teslimatlar

Tüm moto kurye hizmeti elemanlarımız aldıkları teslimatları vakit kaybetmeden ekpres moto kurye ile 10 ila 30 dakika içerisinde yerine ulaştırmaktadır. Hızlı teslimattan kastımız teslimatın oyalanmadan, başka bir yere uğranmadan doğrudan yerine ulaştırılmasıdır. Çünkü acil kurye işlerinde çalışan kuryelerimiz trafik kullarının gerektirdiği duyarlılığa sahip tecrübeli çalışanlarımızdır. Teslimatlar belirtilen adreste, belirtilen kişilere teslim edilir; kesinlikle başka birine veya ofise, dükkana bırakılmaz. Teslimat adresinde herhangi bir sorun yaşandığında müşterilerimiz mutlaka bilgilendirilir.
teslim edilir.

Kuryeler Kendi Çalışanlarımızdır

Kurye hizmetini yerine getiren personelimiz firmamız çalışanlarıdır. Dışarıdan serbest çalışanlara herhangi bir teslimat verilmemektedir. Her bir motorlu kurye çalışanımız motor kullanabilme ehliyetine sahip, İstanbul cadde ve sokaklarını çok iyi bilen güvenilir personelden oluşmaktadır. Motorlarda kullanılması gerekli kıyafet ve kaskları kullanarak trafik kurallarına istisnasız riayet ederler. Aynı zamanda teslimat ürünleri veya malzemelerinin muhafaza edildiği motor bagajları bulunmaktadır. Her acil kurye hizmeti teslimatı bagajda güvenli bir şekilde taşınmaktadır.

Gece Kurye Hizmetimiz

Geç saatlerde biten toplantılar, yemekler ve ziyaret sonunda bazı teslimatların yerine getirilmesi gerekebilmektedir. Kimi teslimatların ise geç saatlerde teslim edilmesi gibi bir zaruret ortaya çıkabilmektedir. Arabalı ve motorlu kurye personelimiz gecenin belirli bir saatindeki teslimatları da yerine getirir. Bu hizmet gündüz motorlu kurye hizmetinden biraz daha farklı özel bir hizmettir ve gecenin herhangi bir saatinde teslimatlar gerçekleştirilebilir.

Pratik Arama 0544 329 16 50