Motorlu Kurye Çeşitleri Ve Özellikleri

Çeşitli eşyaların, belgelerin ve evrakların hem hızlı hem de güvenli bir şekilde söz konusu adreslere ulaştırılmaları için motorlu kurye seçenekleri değerlendirilebilir. Sadece profesyonel personeller tarafından ifa edilen moto kurye hizmetleri uygun fiyatları ve teslimat güvencesi ile birlikte modern hayatın vazgeçilmez ihtiyaçları arasında gösterilmektedir. Özellikle İstanbul gibi metropol kentlerinde resmi daireler ve hukuk firmaları kurye hizmetlerinden sıklıkla faydalanmaktadır. Hem Asya hem de Avrupa Yakası için hizmet seçenekleri mevcuttur.

Normal Kurye Hizmetleri ve Özellikleri 

Normal motorlu kurye hizmetleri 1 saat içinde belirtilen adreslere gelerek teslim edilmek istenen belge ve evrakları almaktadır. Daha sonrasında gönderilecek adresin uzaklığına ve mevcut trafiğine bağlı olarak 2 saat ile 3 saat arasında karşı tarafa güvenli bir şekilde gönderilir. Normal moto kurye hizmetleri acil kurye hizmetlerine oranla çok daha yavaştır. Ancak fiyatları da buna bağlı olarak çok daha uygundur.

Express Kurye Hizmetleri ve Özellikleri 

Acil teslimat gerektiren durumlar için express adı verilen acil kurye hizmetlerinden yararlanılabilir. Bu hizmetler normal motorlu kurye hizmetlerinden çok daha hızlı bir süreçte paket teslimlerini gerçekleştirir. Normalde 1 saatlik olan ulaşma süreleri yarım saate indirilirken teslimat süresi de 3 saatten 1.5 saat ile 2 saat aralığında tamamlanır.

Arabalı Kurye Hizmetleri ve Özellikleri 

Motorsiklet ile taşınmayacak kadar büyük ebatlara sahip paketlerin taşınması için arabalı kurye hizmetleri değerlendirilebilir. Aynı zamanda kırılma riski bulunan tüm eşyaların da güvenli bir şekilde teslim edilmesi için bu acil kurye hizmetleri müşteriler tarafından talep edilebilir.

Gece ve VIP Kurye Hizmetleri 

Gece kurye hizmetleri de moto kurye hizmetleri arasında yer almaktadır. Özellikle mesai saatleri dışındaki paketler için geçerlidir. Son olarak VIP adı verilen kurye seçenekleri fiyatları ve şartları baz alınarak tercih edilebilir.

Pratik Arama 0544 329 16 50